VVS-arbejde​

​Der er ikke en opgave, vi ikke kan klare

Hvad enten det er fjernvarme, jordvarme, varmepumper, gas, badeværelse eller køkken, mestrer vi opgaven. Grundet vores erfaring er vi meget alsidige og kan udbedre enhver opgave indenfor VVS feltet. Vi er beliggende i Horsens, men kører også ud til opgaver i andre dele af Østjylland. Bor du i Århus, så frygt ej, vi kører gerne lidt ekstra, for at hjælpe dig.

Vi hjælper alle

Vi tilbyder vores services til både privat og erhverv og hvad enten du skal have installeret helt nyt eller renoveret eksisterende, så er vi mandskabet bag en professionel udførelse og rådgivning og vi går ikke før arbejdet er fuldt ud gennemført. Vi er kendt som en virksomhed, som arbejder derudaf indtil arbejdet står færdigt.

Du er garanteret et gennemført arbejde, når du indgår samarbejde med os. Vi tror på at med ærlighed kommer man længst og dette ses også i vort arbejde, hvor vi gennem arbejdsprocessen vil holde dig informeret samt altid står til rådighed for rådgivning.

Vi vil tænke anderledes

Hvad enten du ønsker arbejde til større eller mindre arbejdsopgaver, kan VVs kompagniet det rette valg. 

Går du med tankerne om et større projekt, men er usikker på hvordan dette skal udformes, så giv os gerne et ring. Vi elsker at have muligheden for at tilgå projekter med et differentieret aspekt. 

Vi tilbyder dig rådgivning i hvordan vi kan opnå dine ønsker bedst muligt, og sørger selvfølgelig også derefter at få det implementeret.​

Kontakt os

Simon Norup: 42 54 87 00

Martin Winther: 81 72 87 00

E-mail: mail@vvs8700.dk

Om Firmaet

​VVS Kompagniet ApS

CVR: 38573462

Ove Jensens Allé 31E, 8700 Horsens