Om os​

Horsens nye friske VVS Team

Vi startede VVS kompagniet op i april 2017, da vi med vores store passion indenfor faget, ønsker at tilbyde VVS services som er kvalitetsorienteret og som 100% lever op til forventningerne. Selvom virksomheden er ny, har vi henholdsvis 27 og 15 års erfaring. Dette medgiver at vi har et godt og solidt kendskab til faget og som herfra udfolder sig i vores services diversitet.

Vores arbejde består af dine ønsker

Ligegyldigt hvilken form for VVS arbejde, du ønsker, står vi klar til at udføre opgaven. Vi har igennem vores mange års erfaring, arbejdet med forskellige opgaver, som kræver anderledes tænkning og sikker udførelse. Vi kan udføre opgaver fra de helt små så som at installere en bruser, til de større opgaver som at få installeret fjernvarme. Vi arbejder kvalitetsbevidst og gør vores bedste for at opnå dine ønsker.​

Håndværkere som er til at stole på

Med os som din foretrukne VVS installatør, sikrer du dig en arbejdsproces med gennemsigtighed. Vi kommer til aftalt tid og sikrer at vores arbejde bliver udført indenfor aftalt tidsramme. 

Vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker vores bud på hvordan dine ønsker kan blive en realitet. Hvad enten du skal have installeret nyt eller renoveret, står vi klar til rådgivning og sparring på, hvordan vi bedst muligt vil kunne opnå dit ønskede resultat.

Ring gerne til en uforpligtende snak omkring dine ideer og vi kommer med vores input til hvordan vi opnår resultater. Vi kommer også gerne ud og ser dit projekt for at kunne komme med de bedste måder hvorpå dine ønsker kan opnås.​

Kontakt os

Simon Norup: 42 54 87 00

Martin Winther: 81 72 87 00

E-mail: mail@vvs8700.dk

Om Firmaet

​VVS Kompagniet ApS

CVR: 38573462

Ove Jensens Allé 31E, 8700 Horsens